`

Green Lily op de Kerstmarkt!

Green Lily op de Kerstmarkt!

Wil je de kleding van Green Lily wel eens in het echt zien, voelen hoe hennep en tencel stof aanvoelt, of wat kleding uitproberen? We staan op drie Kerstmarkten!

We zijn te vinden met een deel van de collectie op de volgende Kerstmarkten:28 november Bunschoten Spakenburg 

In het hartje van Spakenburg nabij de Oude Haven met botterwerf is er op donderdagmiddag 28/11 van 15.00 tot 21.00 een Wintermarkt. Kinderen kunnen een ritje maken op de arrenslee, en op het Oostpoortplein is er een springkussen, klimtoren, bungeerun en rodeo stier. Kerstmarkt de Bilt, Landgoed Oostbroek14 december De Bilt 

Op zaterdag 14/12 is er op het Landgoed Oostbroek rondom de oranjerie een Kerstmarkt met als thema 'Betoverend Oostbroek'. Toegang is gratis, en de markt is open vanaf 11.00. 

Landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 39, De Bilt15 december Wijk bij Duurstede

'Kerst bij Duurstede' wordt op zondag 15/12 om 12.30 geopend met Midwinterhoornblazers. Op verschillende plekken in de historische binnenstad zullen er optredens zijn. Op de Markt vind je een nostalgische kinderdraaimolen en tegen het einde van de markt is er een 'Sing-in' in de Grote kerk. 


Kom je naar een van deze Kerstmarkten, en heb je een kledingstuk in gedachten wat je erg graag wilt zien? Neem dan even contact met ons op, dan zorgen we dat we het meenemen, zodat je kunt passen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »