Het merk Hempage

Kleding van biologisch textiel

De bio-katoen die Hempage gebruikt is gecertificeerd volgens organic exchange blended. Het bedrijf als geheel is gecertificeerd door GOTS. Dat betekent dat ze produceren met hoge standaarden voor het gebruik van gecertificeerde organische katoen, het productie-proces, verpakken, labellen en handel en distributie. 

   

   

Eco mode van hennep

HempAge doet veel aan onderzoek en ontwikkeling van de hennepteelt en de productie-methoden voor hennep kleding. Door bestaande technieken te verbeteren en nieuwe technieken te ontwikkelen, werkt Hempage samen met partners aan de toekomst; het duurzame succes van de hennep plant voor de productie van eco mode. 


Gerecycled textiel

Alle kleine lapjes die over blijven na het snijden van de kleding worden verzameld om hergebruikt te worden. Alles wordt op kleur gesorteerd, en gemengd met nieuwe organische katoen vezels, om zo weer garen te maken waar nieuwe stof van gemaakt kan worden. 

 

Hennep kleding van Hempage

De hennep kleding van Hempage wordt gemaakt in mooie kleuren, is stevig, en hoeft (bijna) niet gestreken te worden. Bovendien gaan hennep kleren veel langer mee! Duurzame kleding die dus niet alleen betaalbaar is, maar waar je ook nog eens jarenlang plezier aan zult beleven. 

                                                               

Wil je meer weten? Lees de Fair Wear Foundation informatie over Hempage 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »