Betalen

Veilig betalen

Bij Green Lily vinden we het belangrijk dat jouw gegevens vertrouwelijk blijven. We maken gebruik van een grote aanbieder van betalingssystemen (Buckaroo), die er zorg voor draagt dat jij veilig en eenvoudig kunt betalen. 

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen jou en Green Lily beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van je browser, en 'https' voor het internetadres.


Het betalingssysteem voldoet aan allerlei veiligheidsvoorwaarden, zodat Green Lily, of de tussenpartij Buckaroo, niet jouw pin-code of andere vertrouwelijk informatie kan achterhalen. 


Ideal of overschrijving?

Er zijn twee manieren om te betalen:

  • via internet bankieren met Ideal 

  • via een overboeking 

Ideal is wat dat betreft het makkelijkst; het is sneller dan een bankoverschrijving. Een bankoverschrijving duurt soms enkele dagen, en Green Lily verstuurt je bestelling pas als de betaling binnen is. 


Kies je voor Ideal, volg dan de aanwijzingen op het scherm om via je eigen bank het geld over te maken.


Als je kiest voor bankoverschrijving dan komen de benodigde gegevens van Green Lily vanzelf in je scherm. Je krijgt bovendien een email van onze financiële partner Buckaroo met instructies. 


Vind je dit allemaal maar niets, maak het bedrag van je bestelling dan direct over op IBAN NL93 TRIO 0254 8529 63 tnv L. Bakker, ovv je ordernummer. Je vindt het totaalbedrag en je ordernummer op de factuur die automatisch naar je verzonden is. Stuur ons svp ook even een mailtje zodat wij weten dat het aankoopbedrag direct op rekening gestort wordt. Betalen vanuit het buitenland

Als je vanuit België of Duitsland hebt besteld en betaald kan het enkele werkdagen voordat het geld bij ons is bijgeschreven. 


Lukt het niet om vanuit het buitenland te betalen? Stuur een email naar info@duurzamekleren.nl. We zoeken dan samen naar een goede oplossing! 


Zodra de betaling is ontvangen, maakt Green Lily de bestelling verzendklaar.


Lees hier meer over privacy en verzenden en bezorgen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »