Retourneren

Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je die uiteraard retourneren naar Green Lily. Je hebt 14 dagen bedenktijd, gerekend vanaf de dag nadat je de bestelling hebt ontvangen.
 

Stuur een mailtje naar greenlilywebshop@gmail.com, met daarin de reden waarom je het product wilt retourneren, de productomschrijving, en de naam van de rekeninghouder.  Zo weten wij dat je het product wilt retourneren. Green Lily stuurt je dan een email terug met het adres waar de producten naar geretourneerd kunnen worden.
 

Green Lily zal suggesties doen voor andere, overeenkomstige producten waarmee je het ongewenste product zou kunnen ruilen. Als je bijvoorbeeld een andere maat nodig hebt, of toch een andere kleur wilt, kan Green Lily dit product al voor je reserveren. Wil je niet ruilen, dan kun je het aankoopbedrag terug krijgen.
 

Uiteraard moet de kleding schoon, ongedragen, ongewassen en zo veel mogelijk in originele staat, in de originele verpakking en met aangehechte labels geretourneerd worden. Voor een snelle verwerking, vermeld duidelijk je naam bij het geretourneerde product. 

 

Indien er sprake is van hygienische producten, zoals b.v. ondergoed, zal de verpakking verzegeld moeten blijven om gebruik te kunnen maken van het herroepingsrecht. Bij een verbroken verzegeling kunnen dit soort producten niet geruild of geretourneerd worden. 

 

De kosten voor het verzenden van het product dat je wilt retourneren zijn voor je eigen rekening. Let er dus svp op dat je retour voldoende gefrankeerd wordt!
 

Zodra het product in ongeschonden staat is aangekomen bij Green Lily, zal het oorspronkelijke aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestort worden op je rekening, of verrekend worden met de kosten van het product waartegen je geruild hebt.

 

We zijn wettelijk verplicht een Retour- en ruilformulier aan te bieden. Je hoeft dit echter niet in te vullen en mee te sturen; als je ons een mailtje hebt gestuurd zijn we al tevreden. 

 

Wil je toch liever een formulier invullen? Download dan hier het Retour- en ruilformulier

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »