Vind jij het iedere dag weer een opgave om te bedenken wat je aan moet trekken. Maak je geen zorgen! Wij hebben een aantal essentiële kledingstukken voor je op een rijtje gezet die je aan kunt schaffen. Hiermee is je kledingkast compleet en kan je zoveel combineren als je zelf wilt. Zo hoef je ’s ochtends nooit lang na te denken voor je iets uit de kast trekt.

 

Voor aan je benen

Wat in geen enkele kledingkast zou mogen ontbreken is een goede spijkerbroek. Hier kan je niet mee de fout in gaan, want het is een klassiek en tijdloos kledingstuk dat je voor veel gelegenheden kan dragen. Ga voor een klassieke fit met rechte pijpen of kies eens voor een wat strakker model. Ten tweede is een goed passend pak ook essentieel. Of je dit nu tijdens een bruiloft van een van je vrienden aandoet of naar een sollicitatie, met een mooi pak zit je altijd goed. Als derde maak je een goede indruk met een chino.

 

Voor om je bovenlichaam

Shirts met print zijn leuk, maar wat je echt niet mag missen in je kledingkast is een simpel wit t-shirt. Draag dit met die ene mooie spijkerbroek en met stoere laarzen voor een simpele, maar effectieve look. Zorg er wel voor dat je een shirt koopt dat je goed past, daar mag je best net iets meer geld aan uitgeven. Een zwarte coltrui mannen mag ook echt niet ontbreken. Deze kun je op veel verschillende manieren combineren. Bijvoorbeeld onder een pak, of met een bomberjack eroverheen. Een witte blouse is daarnaast essentieel. Ter variatie kan je ook een paar gekleurde blouses of een blouse met een printje uitzoeken.

 

Voor aan je voeten

Allereerst heb je een paar klassieke leren schoenen nodig. Deze kan je combineren met je pak of met een wat chiquere broek. Kies bijvoorbeeld voor bruine of zwarte veterschoenen. Daarnaast is het goed om een fijn paar stoere laarzen en een goed paar sneakers te bezitten voor de afwisseling.

 

Voor op je hoofd

Mannen vergeten het vaak, maar een zonnebril kan bijdragen aan je look. Daarnaast is het prettig in het zonlicht niet met je ogen te hoeven knijpen. Ga voor een stoere piloten zonnebril of voor een ander model. Daarnaast is het in de winter een goed idee om een warme muts te dragen. Deze mag dan ook niet in je kledingkast ontbreken.

 

Met deze paar kledingstukken kan je eindeloos variëren en zorg jij er iedere dag voor dat je er weer verzorgd uitziet!